school Oktatók képzése
Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az oktatás hosszú távon is megfelelő minőségű legyen. Elsődleges célunk, hogy a diákok a lehető legnagyobb hatékonysággal tudják elsajátítani az alkalmazott programozói tudást és már az iskolapadban minél nagyobb tapasztalatot szerezzenek. Ahhoz, hogy a megfelelő minőséget tartani tudjuk hosszú távon, oktatóinkra és munkatársainkra is oda kell figyelnünk.

Minden jelenlegi és leendő oktatónknak kötelező egy programozói és pedagógiai készségeket is ellenőrző vizsgát letenni, amellyel igazolni tudják a diákok számára az alkalmasságukat. A vizsga gyakorlati jellegű, ahol ellenőrizzük a leendő oktató szakmai felkészültségét, problémamegoldó készségét, előadói és komunikációs képességét, valamint alkalmazott oktatásmódszertani eszközeit. Hosszú távú célunk, hogy az eljárás az Edu&Joy-tól független szakmai csoport által kerüljön ellenőrizve és az értékelésbe minden esetben legalább egy külsős, független oktatót is be tudjunk vonni.

A vizsgára való felkészülésben is segítünk, oktatói képzéseket is hirdetünk. Ezeket a kurzusokat igény szerint idítjuk, ahol programozói és pedagógiai felkészültséget is biztosítunk a leendő vizsgára. Az órákra jellemző, hogy akárcsak a hagyományos óráinkon, itt is teljes mértékben a résztvevők tudásához alkalmazkodunk. Emiatt ezek kis csoportokban, otthoni munkával kiegészítve valósulnak meg minden esetben, legyen szó teljesen kezdő, haladó vagy ismétlő kurzusról.

Amennyiben Te is szeretnél velünk oktatni, vedd föl velünk a kapcsolatot ide kattintva.
assignment_turned_in Szakmai gyakorlat
Szeretnéd nálunk elvégezni középiskolai vagy egyetemi szakmai gyakorlatodat? Semmi akadálya! Vedd föl velünk a kapcsolatot a további részletek egyeztetése érdekében. Tovább