info_outline Kedves Szülők!
Szeretné, ha gyermekei olyan ismereteket szereznének, amelyek a legtöbb munkakörben elengedhetetlenek a sikerhez?
Szeretné, ha gyermeke már fiatalon beleláthatna az egyik legkeresettebb szakma alapjaiba?

Az Edu&Joy-nál olyan játékfejlesztői kurzusokat indítunk, ahol bármilyen előzetes tudás nélkül, könnyen kezelhető felületeket használva ismerhetik meg a gyerekek a programozói problémákat és fejleszthetik általános problémamegoldó készségeiket. Egy erre a célra fejlesztett szoftvert használunk, amiben számítőgépes játékok készíthetőek grafikus kezelőfelület segítségével és így játékosan, kreatívan és főleg gyakorlatiasan ismerhetik meg a diákok az alapvető stuktúrákat és az algoritmizáló gondolkodásmódot. Az elkészített játékok személyreszabottak és a gyerekek kreativítását tükrözik.

A kezdő kurzuson nem kódsorokat, nem szintaktikát szeretnénk átadni, hanem a gondolkodásmódot, ami képessé teszi majd őket az emberi problémák részegységekre való bontásában, összefüggések megértésében, algoritmusok létrehozásában. Célunk, hogy diákjaink megismerkedjenek az egyik legbiztosabban keresett hivatás alapjaival, viszont nem csak leendő programozókat várunk, hanem mindenkit, akit érdekel az informatika és a számítógépes játékok világa.

Az induló kurzusokkal kapcsolatban kattintson ide vagy írjon nekünk itt.
accessibility Felnőtt órák
Oktatásmódszertanunk lényege, hogy korosztálytól és előzetes tudástól függetlenül alkalmazható. Így nem csak gyerekek, de felnőttek számára szóló kurzusokat is indítunk teljesen kezdőtől haladó szintig. Óráinkat 8 éves kortól bárkinek ajánljuk. További részletekért kattintson ide vagy írjon nekünk itt.